duminică, 31 ianuarie 2010

Concurs de creativitate ! Dragobete te provoacă!

Concurs de creativitate !
Dragobete te provoacă!

Simţi frumuseţea tradiţiilor româneşti? Îl preferi pe Dragobete în locul lui Valentin? Sărbătoreşti ziua Iubirii cu nume românesc? Vrei să fii câştigător al inimii?

Compune o ghicitoare sau poezie pornind de la versurile:

“Tu, dragostea mea, ai aflat ghicitoarea:
Tu, pârâul zglobiu – iar eu marea”.
(Miron Radu Paraschivescu, “Pârâul şi marea”)
şi dă frâu liber sentimentelor tale!

Cum funcţionează concursul?
Simplu! Intră pe www.asociatiavista.ro şi trimite-ne creaţia ta însoţită de datele personale şi de contact la adresa de e-mail office@asociatiavista.ro .

Există reguli?
Bineînţeles!
Ghicitoarea / Poezia nu trebuie să depăşească 50 de cuvinte.
Mesajele care conţin expresii vulgare sau licenţioase sunt respinse automat.

Cine câştigă şi ce va câştiga?
Premiul I: Participantul cu cea mai originală creaţie va câstiga volumul de poezii “Vreau să mă scald în iubire”, cu dedicaţie din partea autorilor: Anca-Georgiana Şerban şi Dragoş-Andrei Preutescu, o rama foto , un cadou “surpriză” şi o diplomă din partea Asociaţiei VISTA.

Urmatorii 5 participanţi selectaţi vor primi câte un volum de poezii “Vreau să mă scald în iubire”, cu dedicaţie din partea autorilor şi o diplomă din partea Asociaţiei VISTA.

Când putem câştiga?
Creaţiile vor fi trimise până la data de 20 februarie 2010. Ele vor fi evaluate de drd. Costina Creiţă, profesor de Limba şi Literatura Română la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Iaşi şi de către directorii departamentelor din cadrul Asociaţiei VISTA.
Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site şi contactaţi de către membrii Asociaţiei pe 24 Februarie pentru înmânarea premiilor.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de e-mail: elena.ungureanu@asociatiavista.ro sau la numărul de telefon: 0748.35.02.85.
Iar acum treci la treabă şi demonstrează că esti în stare să iubeşti româneşte!
Îţi dorim mult succes!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Unknown spunea...

hey
ce mai faci?
pupici