joi, 19 martie 2009

Referitor la sondajul alaturat, incheiat.


... Sincera sa fiu, eram cu adevarat interesata sa vad parerile mai multor tineri, cu privire la acest aspect. Imi adresam de multe ori aceasta intrebare, daca chiar trebuie sa devenim niste robotei lipsiti de sensibilitate dar incarcati bine cu cinism, ironie etc. M-am izbit tot mai mult de raceala unor oameni care lucreaza totusi in domenii in care nu ar trebui sa domeneasca decat amabilitatea, respectul si chiar armonia. Pe strada, in autobuz, la scoala, in parc, vad persoane care instiga la violenta, o si aplica doar pentru asi mentine verticalitatea, pentru a o impune si pentru a iesi in evidenta prin duritatea loc. Majoritatea tind spre caracterul impulsiv, impregnandu-si severitatea in comportament si pe chip.

Ma simt bine pentru faptul ca cei care au raspuns in cardul sondajului, nu vad aceste comportamente ca o solutie pentru a tine piept societatii in care traim. Oare de ce nu mai privim in jur si nu e gandim ca o cominicare mai buna, respectul fata de ceilalti, etc. ne-ar mai detensiona. Toti avem si zile proaste, dar de ce nu meditam altfel? Ca dupa ploaie multe flori vor ,,rasari"? (precum imi spunea o prietena.)...Ehhh, dar cred ca imi voi face si eu abonament la imprumuturile de speranta oferite de Dragos..! Insa mai grav e cu cei care ne plimba tara asta ,,pe aripile vantului", le trebuie un abonament la cinste, respect, inteligenta, intelepciune...!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Te mai suna jandarmii pisi? Prietenul_dragos

Losy spunea...

Trebuie avut grija cu astfel de sondaje, din cauza numarului mic participanti nu are nici o relevantza si in consecinta nu se pot trage concluzii!
Din punct de vedere al participarii pot spune din experienta ca este destul de greu sa "strangi" multi participanti la un sondaj fara a oferi ceva "atragator", ca de exemplu recompense concrete materiale sau abordarea unui din subiect "la moda" tip capatos sau stirile de la ora 5 sau otv

ANCA - GEORGIANA SERBAN spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.