duminică, 23 noiembrie 2008

Nominalizari Gala Voluntarilor 2008


Activez ca voluntar de aproape un an de zile la Crucea Rosie Romana – Filiala Iasi. In tot acest timp m-am straduit sa i-au parte la toate activitatile desfasurate de aceasta organizatie, pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi de langa mine! Cert este ca prin voluntariat solidaritatea si omenia din noi isi croiesc drum catre exterior, oglindindu-se in semenii nostri.

Nominalizare pentru Voluntarul anului
SERBAN ANCA-GEORGIANA – eleva Liceul “G.Moisil” din Iasi

"Are 16 jumatate si este remarcata prin energia de care dispune zi de zi. A reusit la sarbatoarea "Sfintei Cuvioase Parascheva" sa salveze viata a 2 persoane care au suferit de infarct miocardic si sa asiste alti 45 de pelerini. A participat la absolut toate proiectele si activitatile avand un numar de 2750 ore implicate in calitatea sa de voluntar al Filialei de Cruce Rosie Iasi."
Doamna Directoare Verginiea Beldean

In aceasta seara am avut deosebita placere de a afla ca ma numar printre nominalizarile pentru Gala Voluntarilor. Va spun cu sinceritate ca ma simt onorata datorita acestui fapt. De multe ori mi se intampla sa fiu intrebata ce castiguri presupune voluntariatul. Trebuie precizat de la inceput ca aici sufletul pune piciorul in fata nevoilor trupesti ale omului. Raspunsul este unul foarte simplu: nu exista rasplata mai mare decat aceea de a avea ocazia sa vezi ca cel pe care l-ai ajutat este fericit datorita actiunii pe care ai facut-o, iar un alt exemplu, este acesta, recunoasterea muncii prestate.

Un comentariu:

Christian spunea...

hmmm... O incursiune in "istorie"! :P Mai sunt cateva zile pana la Gala voluntarilor 2009 si...aruncam o privire pe site-uri; retraiesc acea emotie din seara respectiva, dar nu imi aduc aminte sa te fi vazut pe scena! :"> Intr-adevar, a fost o onoare ptr noi toti aceia de pe scena, onoare datorata faptului ca voluntariatul inseamna mult mai mult decat o simpla activitate! Inseamna trairi, sentimene, emotii,zambete, daruire, etc. :)

A fost...foarte frumos! Mai ales ca am castigat! :D